HAMİDİYE KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI’NDAN KAMOYUNA DUYURU :

Duyurular, Manşet

Hamidiye Kültür ve Eğitim Vakfı olarak kuruluş gayemiz; iman hakikatleri olan Risale-i Nur’un okunması, yayılması ve yeni nesillere aslını muhafaza ederek ulaştırılması için gayret etmektir. Vakfımız bu gaye çerçevesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Ahmet Akgündüz Bey,
Yeni bir eser yazmış, tanıtımı yapılan bu kitabın içerisinde Vakfımızın bir üyesine münferiden teşekkür edilmiştir.

Hamidiye Kültür ve Eğitim Vakfı olarak, ileride karşılaşabileceğimiz muhtemel suçlamaları reddetmek için şunu belirtmek isteriz ki; bu kitabın hazırlanmasında ve tanıtımında kurumsal olarak vakfımızın hiçbir katkısı ve alakası olmamıştır. Vakıf olarak İslami cemaatler ve nur cemaatleri ile beraber, omuz omuza dinimize, vatanımıza, milletimize ve devletimize hizmet etmeyi esas kabul edip, bu manaya zarar verecek her türlü ithamlardan uzak kalmayı düstur olarak kabul ediyoruz. Meşveret cemaati içerisinde en küçük bir fitneye sebep olabilecek hareket ve çalışmalardan uzak olduğumuzu beyan ederiz.

Kamuoyuna ve nur talebelerine saygıyla duyurulur.

Hamidiye Kültür ve Eğitim Vakfı İcra Heyeti